Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технологія крафтових виробництв" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1_РП_Технології_крафтових_виробництв. 2_Силабус_Технології_крафтових_виробництв. 3_Опорний конспект лекцій_Технології крафтових виробництв. 4_Питання для індивідуальних робіт_Технології крафтових виробництв. 5_Тематика та питання до практичних робіт_Технології крафтових виробництв. 7_Питання до заліку_Технології крафтових виробництв. 6_ТЕСТИ_Технології крафтових виробництв.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технологія крафтових виробництв" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28554