Оперативно-розшукова діяльність : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять (для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра спеціальності К9 «Правоохоронна діяльність» / 262 «Правоохоронна діяльність») - Албул, Сергій Володимирович; Цехан, Дмитро Миколайович (Одеса : Нац. ун-т «Одеська юрид. академія», 2025)
Видання містить методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з навчальної дисципліни «Оперативно-розшукова діяльність» для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра спеціальності К9 «Правоохоронна діяльність» / 262 «Правоохоронна діяльність». Надано тематичний план навчальної дисципліни, розкрито форми та методи роботи на практичних заняттях (перелік запитань, практичні та тестові завдання), перелік питань для підсумкового контролю та список рекомендованих джерел.
Албул С. В. Оперативно-розшукова діяльність : метод. реком. для підготовки до практич. занять (для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра спец. К9 «Правоохоронна діяльність» / 262 «Правоохоронна діяльність») [Електронний ресурс] / Уклад.: С. В. Албул, Д. М. Цехан. – Одеса : Нац. ун-т «Одеська юрид. академія», 2025. – 92 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31154
Keywords: Правоохоронна діяльність; протидія злочинності; виявлення; документування та розслідуванні кримінальних правопорушень; структура оперативних підрозділів