Термінологічні дисонанси митного кодексу України в контексті європеїзації законодавства та забезпечення прав людини у сфері митної справи - Міщенко, Ілона Володимирівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянуто сучасний стан і розвиток митного законодавства з урахуванням закордонного досвіду. Розкрито особливості формування митного законодавства та політики України і Європейського Союзу. Запропоновано впровадження окремих норм до національного законодавства.
Міщенко І. В. Термінологічні дисонанси митного кодексу України в контексті європеїзації законодавства та забезпечення прав людини у сфері митної справи / І. В. Міщенко // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 96-99.
Keywords: права людини; права людини у сфері митної справи; європеїзація законодавства; Митний кодекс України; митна справа