Цифровий обшук у кримінальному провадженні: окремі питання нормативної моделі - Завтур, Віктор Андрійович; Zavtur, Viktor; Завтур, В. А. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Тези присвячено окремим питанням розробки перспективної моделі цифрового обшуку у кримінальному процесуальному законодавстві. Наголошено, що вона повинна включати в себе як вичерпне визначення допустимих форм цифрового обшуку, так і необхідність ефективного судового контролю з чітко визначеним предметом перевірки. The theses are devoted to certain issues related to the development of a prospective model of digital search within criminal procedure legislation. It is emphasized that such a model should include both a comprehensive definition of its permissible forms and the necessity of effective judicial control with a clearly defined subject matter of review.
Завтур В. Цифровий обшук у кримінальному провадженні: окремі питання нормативної моделі. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 406-411. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33604
Keywords: кримінальне провадження; засади кримінального провадження; право на повагу до приватного і сімейного життя; обшук; цифровий обшук; criminal proceedings; principles of criminal proceedings; right to respect for private and family life; search; digital search