Займись фізичними вправами! Займись физическими упражнениями! Busy ourself with physical exercises! : навчально-методичний посібник - Мороз, Ігор Вікторович; Павлов, Юрій Васильович; Барсукова, Тетяна Олександрівна (Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2020)
Навчально-методичний посібник включає фізичні вправи, які сприяють розвитку рухових якостей. Допомагає користувачам підвищити знання спорттермінології, яка розроблена на трьох мовах - українській, англійській, російській.
Мороз І. В. Займись фізичними вправами! Займись физическими упражнениями! Busy ourself with physical exercises! : навч.-метод. пос. / І. В. Мороз, Ю. В. Павлов, Т. О. Барсукова. - Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2020. - 82 с.
Keywords: загальнорозвиваючі вправи без приладів; вправи для м язів пресу; вправи в упорі лежачи; вправи з гантелям; вправи для розвитку м’язів ніг; Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Sports