Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Нутриціологія", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Нутриціологія» Тітомир Л. А. 2. Конспект лекцій з навчальної дисциплін «Нутриціологія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Укладач-к.т.н.,доцент Тітомир Л. А. 2024 3. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Нутриціологія» для здобувачів першого( бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Укладач-к.т.н.,доцент Тітомир Л. А. 2024 4. Методичні рекомендації до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Нутриціологія»для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Укладач-к.т.н.,доцент Тітомир Л. А. 2024. 5. Перелік питань до модульного контролю. 6. Питання до заліку. 7. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Нутриціологія", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29186