Аналіз та управління ризиками : навчально-методичні рекомендації - Бойко, Віктор Дмитрович; Boiko, Viktor D.; Бойко, В. Д.; Василенко, Микола Дмитрович; Василенко, М. Д.; Vasylenko, Mykola D.; Слатвінська, Валерія Миколаївна; Слатвінська, В. М.; Slatvinska, Valeriia M. (Одеса : НУ «ОЮА», 2021)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Аналіз та управління ризиками» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань до самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Аналіз та управління ризиками» допоможе студентам розвинути навички в проведенні об'єктивного аналізу рівня ризиків, зокрема інформаційних, а також обирати рішення при невизначеності та засвоїти сучасні концепції управління інформаційними, іншими ризиками, навчитися в певному наближенні керувати ними. Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю 124 «Системний аналіз».

Educational and methodical recommendations for the course "Risk Analysis and Management" are developed in accordance with the curriculum, they consist of the curriculum of the course, methodical recommendations for practical classes, questions for self-control, tasks for independent work, list of recommended reading. Studying the discipline "Risk Analysis and Management" will help students develop skills in objective analysis of the level of risks, including information, as well as choose solutions in case of uncertainty and learn modern concepts of information management, other risks, learn to manage them. The materials are intended for students of the Faculty of Cybersecurity and Information Technologies of the National University "Odessa Law Academy", who study in the specialty 124 "System Analysis".
Бойко В. Д. Аналіз та управління ризиками : навчально-методичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти кваліфікації магістр факультету кібербезпеки та інформаційних технологій за спеціальністю 124 «Системний аналіз») / В. Д. Бойко, М. Д. Василенко, В. М. Слатвінська . - Одеса : НУ «ОЮА». - 28 с.
Keywords: Введення в аналіз ризиків; Основи аналізу ризиків; Управління інформаційними ризиками; Ази управління ІТ ризиками; Introduction to risk analysis; Fundamentals of risk analysis; Information risk management; The basics of IT risk management; Research Subject Categories::TECHNOLOGY