Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Теорія ймовірностей та математична статистика» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Теорія ймовірностей та математична статистика» Стрелковська Ірина Вікторівна. 2. Методичні рекомендації з курсу «Теорія ймовірностей та математична статистика». 3. Стрелковська І.В., Паскаленко В.М. Математична статистика : навчальний посібник для фахівців у галузі ІТ, які навчаються за спеціальностями галузі 12 - Інформаційні технології ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2023. 110 с. 4. Робоча програма навчальної дисципліни «Теорія ймовірностей та математична статистика» Стрелковська Ірина Вікторівна.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Теорія ймовірностей та математична статистика» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32478