Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 124 «Системний аналіз»» - Ахмаметьєва, Г. В.; Логінова, Н. І. (Одеса : Фенікс, 2024)
Розглянуто особливості структурного наповнення та оформлення кваліфікаційної роботи магістра здобувачами другого освітнього рівня вищої освіти. Зазначені вказівки допоможуть студентам зрозуміти очікування щодо виконання кваліфікаційної роботи та забезпечити систематичний та структурований підхід до її виконання.
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 124 «Системний аналіз»» [Електронне видання] / Г. В. Ахмаметьєва, Н. І. Логінова. Одеса : Фенікс, 2024. 45 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27290
Keywords: кваліфікаційна робота магістра