Формування правової бази щодо захисту інформаційного простору України в галузі телебачення і радіомовлення - Кормич, Борис Анатолійович; Кормич, Борис Анатольевич; Kormich, Boris A. (Одеса : Фенікс, 2014)
В даній статті аналізуються основні принципи реформування законодавства в галузі телебачення і радіомовлення з метою встановлення механізмів захисту інформаційної безпеки України від загроз систематичного деструктивного інформаційного впливу окремих зарубіжних електронних ЗМІ.

The present article provides the analyses of main principles of reforming of the national broadcasting legislation to create mechanisms to defend information security of Ukraine from the threats of systematic destructive information influence of particular foreign electronic media.

В данной статье анализируются основные принципы реформирования законодательства в сфере телевидения и радиовещания с целью создания механизмов защиты информационной безопасности Украины от угроз систематического деструктивного информационного воздействия отдельных иностранных электронных СМИ.
Кормич Б. А. Формування правової бази щодо захисту інформаційного простору України в галузі телебачення і радіомовлення / Б. А. Кормич // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукраїнський центр гендерних проблем. – Одеса : Фенікс, 2014. – Вип. 53. – С. 275-283.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; телебачення; радіомовлення; інформаційна безпека України; захист; інформаційний простір України; свобода інформації; телевидение; радиовещание; информационная безопасность Украины; защита; информационное пространство Украины; свобода информации; TV; broadcasting; information security of Ukraine; protection; Ukraine's information space; freedom of information