З В І Т про проведення наукового семінару з нагоди вшанування Дня підписання «Пактів й Конституцій законів і вольностей Війська Запорозького» - (:unkn) unknown (Національний університет "Одеська юридична академія", 2023)
Звіт про проведення наукового семінару з нагоди вшанування Дня підписання «Пактів й Конституцій законів і вольностей Війська Запорозького» 05.04.2023 р. з ініціативи голови наукового гуртка з історії держави і права України та зарубіжних країн кафедри історії держави і права Національного університету «Одеська юридична академія» доцента Наталії Єфремової та при сприянні Наукової бібліотеки університету
Звіт про проведення наукового семінару з нагоди вшанування Дня підписання «Пактів й Конституцій законів і вольностей Війська Запорозького» [Текст]. - Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія", 2023. - 10 с.
Keywords: історія держави і права України; history of state and law of Ukraine; конституція Пилипа Орлика; Constitution of Pylyp Orlyk; Пакти і конституції законів та вольностей Війська Запорозького; Covenants and constitutions of laws and liberties of the Zaporozhian Army; науковий гурток; science club