Посттравматичний стресовий розлад - Черниш, М. Д. (Одеса, 2022)
У статті узагальнено сучасний стан у сфері дослідження посттравматичного стресового розладу і напрямків постраждалих людей, проведено емпіричне дослідження особливостей посттравматичного стресу, визначено складові системи комплексної реабілітації.
Черниш М. Д. Посттравматичний стресовий розлад / М. Д. Черниш // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.265-268. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: травматичний стресовий розлад; посттравматичний стресовий розлад; профілактика; лікування; травма; стрес