Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Іноземна мова за професійним спрямуванням" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни"Іноземна мова за професійним спрямуванням". 2. Робоча програма навчальної дисципліни "Іноземна мова за професійним спрямуванням". 3. Методичний посібник Агл. мова за проф. спрямуванням Зочне. 4. Методичний посібник Англ. мова за проф. спрямувванням Денне.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Іноземна мова за професійним спрямуванням" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28564