Становлення концепції інститутів політичного транзиту в сучасній політичній науці - Гаджиєва, Д. В.; Гаджиева, Д. В.; Gadjieva, D. V. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор статті констатує, що інститути політичного транзиту входять до політичної системи суспільства, є інститутами участі в структурі громадянського суспільства і виконують функцію оформлення політичного транзиту в середині країни.
Гаджиєва Д. В. Становлення концепції інститутів політичного транзиту в сучасній політичній науці / Д. В. Гаджиєва // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 191-193.
Keywords: інститути політичного транзиту; політичні інститути; становлення концепції інститутів політичного транзиту в сучасній політичній науці; институты политического транзита; политические институты; становление концепции институтов политического транзита в современной политической науке; institutions of political transition; political institutions; the emergence of the concept of political transition institutions in modern political science