Галактики політичних комунікацій: від Гутенберга до Кастельса - Ячменьова, Є. В. (Київ, 2019)
Стаття присвячена питанню політичних комунікацій, від Маршалла Маклюена до Мануеля Кастельса. Комунікація є важливим напрямом врегулювання взаємовідносин між громадянами та владою, проаналізовано сучасний політичний процес, який охоплює різні сфери та безпосередньо торкається комунікативних процесів.
Ячменьова Є. В. Галактики політичних комунікацій: від Гутенберга до Кастельса / Є. В. Ячменьова // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 182-187.
Keywords: політичний процес; політичні комунікації; комунікативний процес; інформація; інтернет; Маршалл Маклюен; Мануель Кастельс