Окремі питання реалізації принципів діяльності адвокатури України - Довгонос, І. Ю. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті досліджено такі питання як реалізація принципів діяльності адвокатури в Україні. Принципи адвокатури мають незаперечне значення для характеристики функціональних та організаційних основ адвокатури, адже вони виступають основоположними засадами, що визначають сутність адвокатури та адвокатської діяльності.
Довгонос І. Ю. Окремі питання реалізації принципів діяльності адвокатури України / І. Ю. Довгонос // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 296-297.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатське самоврядування; принципи адвокатури; функціональні та організаційні основи адвокатури; верховенство права; законність