Характеристика окремих функцій Європейської Ради - Сунько, Яна Русланівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті проведена характеристика окремих функцій Європейської Ради. Проаналізовано, що Європейська Рада є органом, що займається координацією та плануванням Євросоюзу і головною її функцією є надання поштовхів для розвитку та і визначення головних аспектів функціонування Союзу.
Сунько Я. Р. Характеристика окремих функцій Європейської Ради / Я. Р. Сунько // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 51-52.
Keywords: система інститутів Європейського Союзу; Європейська Рада; Європейська комісія; Європейський Союз