Гносеологічні підходи до змісту функції правосуддя під час розгляду цивільних справ - Ткачук, О. С.; Tkachuk, O. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті простежується еволюція наукових поглядів на правосуддя в цивільно-правовому контексті. Визначено особливості цивільного процесу в різні періоди становлення української державності. Запропоновано авторське бачення категорії «функція правосуддя».
Ткачук О. С. Гносеологічні підходи до змісту функції правосуддя під час розгляду цивільних справ / О. С. Ткачук // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 191-198.
Keywords: правосуддя; цивільний процес; функція правосуддя; правосудие; гражданский процесс; функция правосудия; justice; civil procedure; function of justice