Теоретико-правовий аналіз функції підтримання прокурором державного обвинувачення в суді - Брус, Ірина Іванівна; Брус, Ирина Ивановна; Brus, Irina (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
This article is sanctified to illumination of theoretic-legal aspects of function’s improvement of maintenance of the state accusing the public prosecutor of court taking into account the innovations of criminal judicial legislation of Ukraine.
Брус І. І. Теоретико-правовий аналіз функції підтримання прокурором державного обвинувачення в суді / І. І. Брус // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 74. – С. 333-338.
Keywords: прокурор; підтримання державного обвинувачення; функція; діяльність; кримінальне провадження; суд; поддержание государственного обвинения; функция; деятельность; уголовное производство; public prosecutor; maintenance of state prosecution; function; activity; criminal realization; court