Реформування української адвокатури - Стахурська, Т. Ю. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті проаналізовані основні проблеми реформування законодавства про адвокатуру та адвокатську діяльність. Обгрунтовано науково-практичний підхід до вирішення проблем, які пов'язані з реформуванням інституту адвокатури. З'ясовано, що на даний час існує багато проблем щодо реформування законодавства про адвокатуру.
Стахурська Т. Ю. Реформування української адвокатури / Т. Ю. Стахурська // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 104-106.
Keywords: адвокат; адвокатура; реформування; адвокатське самоврядування; адвокатська діяльність; проблеми реформування; дисциплінарна відповідальність; новий закон України "Про адвокатуру"