Особливості застосування норм міжнародного гуманітарного права в операціях із підтримання миру та безпеки - Гущин, О. О.; Gushhin, O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
The article investigates the implementation of international humanitarian law in the conduct of hybrid peacekeeping operations, including elements of peace-keeping and peace enforcement.
Гущин О. О. Особливості застосування норм міжнародного гуманітарного права в операціях із підтримання миру та безпеки / О. О. Гущин // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 74. – С. 102-111.
Keywords: ООН; Міжнародний комітет Червоного Хреста; операції з підтримки миру; операції з примушення до миру; міжнародне гуманітарне право; Международный комитет Красного Креста; операции по поддержанию мира; операции по принуждению к миру; международное гуманитарное право; United Nations; International Committee of the Red Cross; peacekeeping operations; peace-enforcement; international humanitarian law