Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Інформаційні комп'ютерні технології у наукових дослідженнях" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. РП_2024_Інформаційні_комп’ютерні_технології_у_наукових_дослідженнях. 2. Силабус Інформаційні комп’ютерні технології у наукових дослідженнях. 3. Лекційний матеріал_Інформаційні комп'ютерні технології у наукових дослідженнях. 4. Методичні рекомендації для підготовки для практичних занять та самостійної роботи. здобувачів_Інформаційні комп'ютерні технології у наукових дослідженнях. 5. Тестові завдання_Інформаційні комп'ютерні технології у наукових дослідженнях. 6. Теми рефератів_Інформаційні комп'ютерні технології у наукових дослідженнях. 7. Рекомендації - неформальна освіта_Інформаційні комп'ютерні технології у наукових дослідженнях. 8. Питання до іспиту_Інформаційні комп'ютерні технології у наукових дослідженнях.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Інформаційні комп'ютерні технології у наукових дослідженнях" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28544