Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «3D-моделювання» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Соловська І.М. «3D-моделювання» : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів. Одеса, 2025. 16 с. 2. Силабус навчальної дисципліни «3D-моделювання» Соловська І.М.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «3D-моделювання» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026.