Вивчення особи неповнолітнього підозрюваного та напрями використання отриманої інформації під час проведення допиту - Благута, Роман Ігорович; Благута, Р. І.; Благута, Роман Игоревич; Blahuta, Roman I.; Процюк, Олеся Миколаївна; Процюк, О. М.; Процюк, Олеся Николаевна; Protsiuk, Olesia M. (Одеса : Гельветика, 2017)
У ході дослідження з'ясовано, що таке вивчення особи неповнолітнього, визначено основні методи дослідження особи допитуваного та окреслено напрями використання отриманої інформації під час допиту неповнолітнього підозрюваного.

В ходе исследования установлено, что представляет собой исследование личности несовершеннолетнего, определены основные методы исследования личности допрашиваемого и обозначены направления использования полученной информации во время допроса несовершеннолетнего подозреваемого.

The study found that a person is a minor research, the main methods outlined persons questioned and uses of the information received during interrogation of a minor suspect.
Благута Р. І. Вивчення особи неповнолітнього підозрюваного та напрями використання отриманої інформації під час проведення допиту / Р. І. Благута, О. М. Процюк // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 37-46.
Keywords: неповнолітній підозрюваний; метод дослідження особи; спостереження; бесіда; психологічний вплив; несовершеннолетний подозреваемый; метод исследования личности; наблюдение; беседа; психологическое воздействие; juvenile suspect; method of investigation person; observation; interview; psychological impact; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE