Виявлення та розслідування злочинів в сфері ІТ-технологій - Самойленко, Олена Анатоліївна; Самойленко, Елена Анатольевна; Samoilenko, Olena A. (Одеса, 2020)
У навчально-методичному посібнику висвітлено основи виявлення та розслідування злочинів, вчинених у сфері ІТ-технологій. Розглянуто специфіку злочинної діяльності у кіберпросторі, проблемні аспекти початку кримінального провадження, специфіку використання спеціальних знань підчас розслідування високотехнологічних злочинів, особливості розслідування окремих видів кіберзлочинів та злочинів, що вчиняються у обстановці кіберпростору. Матеріали призначені для науковців, викладачів та здобувачів закладів вищої юридичної освіти, а також будуть корисними суддям, прокурорам, працівникам оперативних підрозділів, захисникам (адвокатам) та іншим фахівцям юридичного профілю.
навчально-методичний посібник
Самойленко О. А. Виявлення та розслідування злочинів в сфері ІТ-технологій : навчально- методичний посібник / О. А. Самойленко. - Одеса, 2020. - 133 с.
Keywords: криміналістика; розслідування; ІТ-технології; злочини в сфері ІТ-технологій; криминалистика; расследование; ІТ-технологии; преступления в сфере ІТ-технологий; criminalistics; investigation; information technologies; crimes in the sphere of IT