Правила поведінки адвоката у взаємовідносинах із судом та іншими органами державної влади: деякі проблеми - Маслякова, А. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджено правову природу взаємовідносин між адвокатом і судом та іншими органами державної влади під час здійснення правосуддя.
Маслякова А. В. Правила поведінки адвоката у взаємовідносинах із судом та іншими органами державної влади: деякі проблеми / А. В. Маслякова // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 388-390.
Keywords: адвокат; суд; принцип взаємної поваги; адвокатська етика; дисциплінарне провадження; органи державної влади