Внутрішній ринок ЄС як фундамент економічної інтеграції: історико-правовий аспект - Громовенко, К. В. (My University, 2015)
У статті розглянуто питання суті правових основ щодо створення внутрішнього ринку ЄС, зокрема обговорені основні історичні та правові аспекти європейської інтеграції. Виділено періоди європейської економічної інтеграції, в якій зазначаються основні характеристики чотирьох фундаментальних свобод внутрішнього ринку ЄС - вільний рух товарів, осіб, послуг, капіталів.
Громовенко К. В. Внутрішній ринок ЄС як фундамент економічної інтеграції: історико-правовий аспект / К. В. Громовенко // Південноукраїнський правничий часопис. - 2015. - № 3. – С. 190-193.
Keywords: ЄС; інтеграція; внутрішній ринок; право; договір; економічні свободи; вільний рух; товари; особи; послуги; капітал