Ознаки судової експертизи та порядок її призначення у цивільному процесі України - Соломахіна, О. М.; Соломахина, Е. Н.; Solomahina, E. N. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присв'ячена виявленню та дослідженню основних ознак судової експертизи у цивільному процесі, а також дослідженню особливостей призначення судової експертизи за правилами діючого Ц П К України.
Соломахіна О. М. Ознаки судової експертизи та порядок її призначення у цивільному процесі України / О. М. Соломахіна // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 354-359.
Keywords: спеціальні знання; доказове значення; експертна установа; висновки експерта; специальные знания; доказательственное значение; экспертное учреждение; заключение эксперта; expertise; evidential knowledge; expert institution; expert opinion