Поняття представництва прокуратурою інтересів людини та держави в суді - Капустін, М. В.; Капустин, М. В.; Kapustin, M. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Проаналізовано поняття представництва прокурором інтересів людини і держави в суді, основні складові елементи представництва та характерні особливості.
Капустін. М. В. Поняття представництва прокуратурою інтересів людини та держави в суді / М. В. Капустін // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 517-524.
Keywords: прокурор; представництво; представництво прокуратурою інтересів людини та держави; прокурор; представительство; представительство прокурором интересов гражданина или государства; prosecutor; representation; representation of citizens’ interests’ prosecutor or state; the nature and basis of representation