Правове регулювання служби в органах прокуратури європейських країн - Кривенко, О. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті автор відзначає, що в країнах Європи основні питання проходження служби в органах прокуратури залежать від певної моделі прокуратури, яка діє в конкретній країні. І в кожній із європейських країн система управління і порядок проходження служби в прокуратурі має свої особливості, характерні лише для даної країни.
Кривенко О. В. Правове регулювання служби в органах прокуратури європейських країн / О. В. Кривенко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.177-178.
Keywords: прокуратура України; прокуратура країн-членів ЄС; моделі прокуратури; Європейська прокуратура; функції прокуратури; реформування