Істотні умови договору про надання детективних послуг - Волинська А. М.; Волынская, А. Н.; Volynska, A. M. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
Досліджено наукову дискусію щодо істотних умов цивільно-правового договору. Розглянуто істотні умови договору надання послуг. Здійснено аналіз істотних умов договору детективних послуг.

Существенные условия договора о предоставлении детективных услуг. Исследована научная дискуссия относительно существенных условий гражданско-правового договора. Рассмотрены существенные условия договора оказания услуг. Осуществлен анализ существенных условий договора детективных услуг.

Essential conditions of the contract for the provision of detective services. The scientific discussion of the essential conditions of a civil contract is investigated. Considered the essential terms of the contract for the provision of services. An analysis of the essential terms of the contract of detective services is underway.
Волинська А. М. Істотні умови договору про надання детективних послуг / А. М. Волинська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 79. – С. 27-34.
Keywords: цивільно-правовий договір; надання детективних послуг; предмет договору; ціна; строк; відповідальність; гражданско-правовой договор; предоставление детективных услуг; предмет договора; цена; срок; ответственность; civil contract; providing detective services; subject of the contract price; term liabilit