Етнопсихологія : навчально-методичний посібник - Крюкова, М. А.; Форманюк, Ю. В. (Одеса : Фенікс, 2020)
Навчально-методичний посібник з курсу «Етнопсихологія» розроблено в допомогу до самостійної роботи відповідно до навчального плану і складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, підготовки до заліку, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Дисципліна «Етнопсихологія» ознайомить здобувачів вищої освіти ступеня магістра з основними підходами, теоретичними концепціями етнопсихології, отримати практичні уміння з метою ефективного їх застосування в практичній діяльності, що сприяє формуванню професійної самосвідомості щодо використання психологічних знань у майбутній професії. Матеріали призначені для здобувачів вищої освіти ступеня магістра факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «психологія».
Крюкова М.А. Етнопсихологія: навчально-методичний посібник (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня магістра факультету психології, політології та соціології факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА») / М.А. Крюкова, Ю.В. Форманюк – Одеса: Фенікс, 2020. – 106 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; етнопсихологія; Ethnopsychology; этнопсихология; психологічні знання; псхологические знания; psychological knowledge; професійна самосвідомість; профессиональное самосознание; professional identity