Прогресивний розвиток міжнародного права: роль Комісії міжнародного права ООН - Шкраба , Ю. В.; Shkraba, Yu. V. (Одеса : Фенікс, 2012)
Автор статті робить висновок, що Комісія міжнародного права ООН відіграє доволі важливу роль у здійснюється прогресивного розвитку міжнародного права. У цілому діяльність Комісії міжнародного права оцінюється досить позитивно, завдяки прове- деній нею висококваліфікованій роботі.
Шкраба Ю. В. Прогресивний розвиток міжнародного права: роль Комісії міжнародного права ООН / Ю. В. Шкраба // Міжнародні читання з міжнародного права пам’яті професора П.Є. Казанського : матер. третьої міжнар. наук. конф. (м. Одеса, 2–3 листопада 2012 р.) / відп. за випуск М. І. Пашковський ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2012. – С. 93-96.
Keywords: Комісія міжнародного права ООН; Комиссия международного права ООН; UN International Law Commission; міжнародне право; международное право; international law