Нотаріат в країнах Європи - Орзіх, Ю. Г.; Орзих, Ю. Г.; Orzikh, Y. G. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена розгляду систем європейського нотаріату та його особливостей. У статті висуваються пропозиції щодо удосконалення українського нотаріату та доцільность внесення певних змін щодо повноважень нотаріусів України.
Орзіх Ю. Г. Нотаріат в країнах Європи / Ю. Г. Орзіх // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 208-216.
Keywords: латинський нотаріат; адвокатська діяльність; нотаріус; латинский нотариат; адвокатская деятельность; нотариус; latin notary; advocacy; notary