Кіберкриміналістика як ключовий елемент фахової підготовки сучасного фахівця з безпеки - Дикий Олег Вікторович; Дикий, О. В.; Dykyi, Oleg (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Досліджено роль кіберкриміналістики у підготовці сучасних фахівців з безпеки. Розкрито значення цифрових доказів, кіберрозслідувань та криміналістичного аналізу цифрових слідів для формування професійних компетентностей. The role of cyber forensics in the training of modern security professionals has been examined. The importance of digital evidence, cyber investigations and the forensic analysis of digital traces for the development of professional competencies has been highlighted.
Cyberforensics as a key component of the professional training of modern security specialists
Дикий О. В. Кіберкриміналістика як ключовий елемент фахової підготовки сучасного фахівця з безпеки. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози: збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 245-248. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33554
Keywords: кіберкриміналістика; фахівець з безпеки; цифрові докази; цифрові сліди; кіберзлочинність; кібербезпека; професійна підготовка; cyber forensics; security specialist; digital evidence; digital traces; cybercrime; cybersecurity; professional training