Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Практичний курс основної іноземної мови» для студентів 1 курсу заочної форми навчання факультету лінгвістики та перекладу - Кабанцева, Надія Вікторівна; Шкворченко, Наталія Миколаївна; Рожелюк, Ірина Ярославівна (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Надані методичні вказівки містять рекомендації та опорний матеріал для самостійної роботи студентів 1 курсу факультету лінгвістики та перекладу з дисципліни «Практичний курс основної іноземної мови».
Кабанцева Н. В. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Практичний курс основної іноземної мови» для студентів 1 курсу заочної форми навчання факультету лінгвістики та перекладу / Н. В. Кабанцева, І. Я. Рожелюк, Н. М. Шкворченко. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024. - 48 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28420
Keywords: Самостійна робота студентів; організація процесу вивчання англійської мови; система англійської мови; усні монологічні повідомлення; лексичні та фразеологічні одиниці английської мови; категорії іменника прикметника прислівника