Гендерна рівність як основа реалізації права на здоров'я в міжнародному правопорядку - Сажієнко, Н. В.; Сажиенко, Н. В.; Sazhienko, N. (My University, 2012)
Defi nition is given the concept and content of gender equality in health care. Analyzed international legal standards for recognizing and consolidating of gender equality in health care, and discloses the particularly the implementation of gender equality as in the international and national legal order.
Сажієнко Н. В. Гендерна рівність як основа реалізації права на здоров'я в міжнародному правопорядку /Н. В. Сажієнко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 46. – С. 149-157.
Keywords: поняття та зміст гендерної рівності у сфері охорони здоров'я.; міжнародні стандарти визнання та закріплення гендерної рівності у сфері охорони здоров'я; особливості реалізації гендерної рівності в міжнародному і в українському правопорядку; понятие и содержание гендерного равенства в сфере охраны здоровья; международные стандарты признания и закрепления гендерного равенства в сфере охраны здоровья; особенности реализациигендерного равенства в международном и украинском правопорядке; concept and content of gender equality in the health sector; recognition of international standards and securing gender equality in the health sector; especially realizatsiigendernogo equality in international and Ukrainian law and order