Загальна характеристика застосування примусових заходів медичного характеру за чинним КПК України - Торбас Олександр Олександрович; Торбас Александр Александрович; Torbas Oleksandr O. (My University, 2013)
Стаття присвячена загальній характеристиці порядку застосування примусових заходів медичного характеру. Поряд із загальною характеристикою такого кримінального провадження автор також аналізує клопотання слідчого про застосування примусових заходів медичного характеру.

Статья посвящена общей характеристике порядка применения принудительных мер медицинского характеру. Вместе с общей характеристикой такого уголовного производства автор также анализирует ходатайство следователя о применении принудительных мер медицинского характера.

This article is devoted to the general characteristics of the application of compulsory medical measures. Talking about characteristic of such criminal procedure author also analyze a motion to impose compulsory medical measures.
Торбас О. О. Загальна характеристика застосування примусових заходів виховного характеру за чинним КПК України / О. О. Торбас // Порівняльно-аналітичне право – електронне наукове фахове видання юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет». – 2013. – №3-2. – С. 326-328 [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://pap.in.ua/3-2_2013/9/Torbas%20O.O..pdf
Keywords: Кримінальний процес; клопотання; примусові заходи медичного характеру; уголовный процесс; ходатайство; принудительные меры медицинского характера; criminal procedure; motion; compulsory medical measures