Кримінальна політика у сфері покарань = Criminal Policy in the Sphere of Sentencing - Головкін, Богдан Миколайович; Головкін, Б. М.; Holovkin, Bohdan M.; Туляков, Вячеслав Олексійович; Туляков, В. О.; Tuliakov, Viacheslav O.; Бурдін, Володимир Миколайович; Бурдін, В. М.; Burdin, Volodymyr M.; Романов, М. В.; Romanov, M. V.; Сень, Ірина Зеновіївна; et al. (Одеса Видавництво «Гельветика», 2022)
Навчальний посібник присвячено засадам державної політики у сфері покарань, аналізу профільного законодавства, наукових підходів щодо змісту, цілей і системи покарань за кримінальним правом України, методології призначення покарань та механізму виконання покарань, з урахуванням практики ЄСПЛ. Надано характеристику видів покарань за кримінальним правом України, розглянуто проблеми удосконалення системи покарань у світлі проєкту нового Кримінального кодексу України, а також удосконалення порядку виконання покарань і здійснення пробації органами та установами Державної кримінально-виконавчої служби України. Призначено для студентів спеціальності 081 «Право», аспірантів, викладачів закладів вищої юридичної освіти, а також для суддів, прокурорів, слідчих, адвокатів, представників інших юридичних професій.
Кримінальна політика у сфері покарань = Criminal Policy in the Sphere of Sentencing / Б. М. Головкін, В. О.Туляков, В. М. Бурдін, М. В. Романов, І. З. Сень, А. С. Хільченко (Макаренко); тех. ред. Ю. Д. Батан ; за ред. Б. Головкіна, Г. Шмельцер. Одеса: Гельветика, 2022. - 209 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.24889
Keywords: право; Європейський Союз; покарання; кримінальне право України; ізоляція; система покарання; right; European Union; punishment; criminal law of Ukraine; insulation; punishment system; CRIMHUM