Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» Світлицька Віолета Романівна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» Світлицька Віолета Романівна. 3. Конспект лекцій з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» Світлицька В.Р., Змінчак Н.М. 4. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» .
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32519