Страхування підприємницьких ризиків як предмет господарського правового регулювання - Стась, Е. П.; Stas, E. P. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті аналізується поняття страхування підприємницьких ризиків із погляду предмету господарського права. Вузьке розуміння пов'язується із страхуванням від настання економічних втрат, а широке із іншими видами страхування ризиків, що обумовлюються будь-якими потребами підприємницької діяльності.
Стась Е. П. Страхування підприємницьких ризиків як предмет господарського правового регулювання / Е. П. Стась // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 367-373.
Keywords: страхування підприємницьких ризиків; господарське право; підприємницька діяльність; страховий ризик; страхование предпринимательских рисков; хозяйственное право; предпринимательская деятельность; страховой риск; insurance of business risks; economic law; business; insurance risk