Публічна служба в Україні : навч.-метод. посібник - Біла-Тіунова, Любов Романівна; Кубаєнко, Андрій Володимирович; Стрельников, Андрій Вікторович (Одеса : Фенікс, 2023)
Навчально-методичний посібник призначений для надання допомоги аспірантам, які вивчають дисципліни «Публічна служба в Україні» і «Децентралізація публічної влади». Він може бути використаний також під час вивчення відповідної теми дисциплін «Адміністративне право України», «Адміністративне процесуальне право України», дисциплін навчально-освітньої програми підготовки магістрів зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування». Аспірантам запропоновано робочу програму дисципліни, плани семінарських занять, тестові та практичні завдання, питання для самостійної перевірки знань, список рекомендованої літератури.
Публічна служба в Україні : навч.-метод. посіб. / Л. Біла-Тіунова, А. Кубаєнко, А. Стрельников ; Нау. Ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 277 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.23917
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Публічна служба в Україні; Службове законодавство; державний службовець; Право на державну службу; посади державної служби; конкурс на зайняття посади державної служби.; правообмеження у державній службі