Отримання інформації за адвокатським запитом - Капуста, О. С. (Одеса: Фелікс, 2013)
У даній роботі проведено дослідження правової природи адвокатського запиту як необхідного права для здійснення адвокатом своєї професійної діяльності. Звертається увага на ряд недоліків, що перешкоджають належній реалізації адвокатом свого законного права.
Капуста О. С. Отримання інформації за адвокатським запитом / О. С. Капуста // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.499-501.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; правова допомога; запит адвоката; адвокатська таємниця