Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Фізика» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Фізика» Горбачов Віктор Едуардович. 2. Довідник з фізики. 3. Фізика Методичні вказівки для самостійної роботи. 4. Робоча програма «Фізика» Горбачов Віктор Едуардович.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Фізика» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: