Місце і час вчинення злочину як ознаки об'єктивної сторони діяння, передбаченого ст. 158 КК України - Матвійчук, В. К. (Одеса, 2018)
У статті розкрито питання дослідження об'єктивної сторони злочину передбаченого ст. 158-2 КК України, незаконне знищення виборчої документації або документів референдуму, мають велике значення для тоерії кримінального права та кваліфікації цього злочину.
Матвійчук В. К. Місце і час вчинення злочину як ознаки об'єктивної сторони діяння, передбаченого ст. 158 КК України / В. К. Матвійчук // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 34-36.
Keywords: місце і час злочину; ст. 158-2 КК України; об'єктивність; кримінальне право; об'єктивна сторона злочину