Щодо характеристики принципів дослідження системи законодавства про державні злочини на українських землях у післяреволюційний період - Остапенко, Тимур Олександрович; Остапенко, Т. О.; Ostapenko, Tymur O. (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Післяреволюційне кримінальне законодавство традиційно надавало боротьбі зі злочинами проти держави першорядне значення, перейнявши як саме найменування діянь, так і особливості їхньої соціально-політичної характеристики.
Остапенко Т. О. Щодо характеристики принципів дослідження системи законодавства про державні злочини на українських землях у післяреволюційний період / Т. О. Остапенко // Європейські орієнтири розвитку України в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: синергія наукових, освітніх та технологічних рішень : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Одеса, 19 травня 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – С. 130-133.
Keywords: державні злочини; політичні злочини; контрреволюційні злочини; система покарань; державна зрада; state crimes; political crimes; counter-revolutionary crimes; punishment system; treason; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE