Види опіки над майном та їх суміжних конструкцій - Адаховська, Надія Сергіївна; Адаховская, Надежда Сергеевна; Adakhovska, Nadiia S. (My University, 2014)
У даній статті розглядаються питання, пов’язані з видами опіки над майном та їх суміжних конструкцій. Виявляються особливості правового регулювання відносин з опіки над майном та їх суміжних конструкцій за цивільним законодавством України.

В данной статье рассматриваются вопросы, связанные с видами опеки над имуществом и их смежных конструкций. Выявляются особенности правового регулирования отношений по опеке над имуществом и их смежных конструкций по гражданскому законодательству Украины.

This article discusses issues connected to the types of trusteeship of property and related structures. It is identified features of legal regulation of relations in trusteeship of property and related structures under the civil legislation of Ukraine.
Адаховська Н. С. Види опіки над майном та їх суміжних конструкцій / Н. С. Адаховська // Часопис цивілістики. – 2014. – Вип. 17. – С. 97-100.
Keywords: опікун; майно; нотаріус; органи опіки та піклування; види опіки над майном; договір управління майном; опекун; имущество; нотариус; органы опеки и попечительства; виды опеки над имуществом; договор управления имуществом; guardian; property; notary; custody and guardianship body; types of custody of property; property management contract