Взаємодія слідчих та оперативних підрозділів з експертними під час розслідування умисних вбивств - Хижняк, Євген; Khyzhniak, Yevhen (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
У тезах доповіді висвітлено значення взаємодії слідчих, оперативних та експертних підрозділів під час розслідування умисних убивств. Розкрито роль спеціалістів і судових експертиз у встановленні механізму злочину, ідентифікації осіб, зборі та оцінці доказів, що забезпечує повноту та обʼєктивність розслідування. The work examines the importance of interaction between investigative, operational and expert units during the investigation of intentional murders. The role of specialists and forensic examinations in establishing the mechanism of the crime, identifying individuals, collecting and evaluating evidence, which ensures the completeness and objectivity of the investigation, is revealed.
Interaction between investigative and operational units with experts during the investigation of intentional murder
Хижняк Є. Взаємодія слідчих та оперативних підрозділів з експертними під час розслідування умисних вбивств / Є. Хижняк // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 131-133. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31259
Keywords: досудове розслідування; умисні вбивства; взаємодія; слідчий; оперативний працівник; експерт; спеціаліст; pre-trial investigation; intentional murders; interaction; investigator; operational officer; expert; specialist