Напрямки модернізації положень СОТ про захисні заходи - Панфілова, О. Є. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розглянуто напрямки модернізації положень Світової організації торгівлі про захисні заходи. Проаналізовано здобутки та проблеми, які постають у цьому зв'язку перед орієнтованою на експорт вітчизняною економікою.
Панфілова О. Є. Напрямки модернізації положень СОТ про захисні заходи / О. Є. Панфілова // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.139-140.
Keywords: захисні заходи; участь у роботі органів СОТ; міжнародні угоди; стаття XIX ГАТТ; Світова організація торгівлі; експорт; товари; торговельний режим