Домедична допомога : навчально-методичний посібник - Єфременкова, Л. Н.; Єфременкова, Людмила Назарiвна (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022)
У навчально-методичному посібнику викладено основні питання курсу «Домедична допомога», наведено перелік питань до семінарських занять, бібліографію для підготовки до занять, питання до самостійної перевірки знань. Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти та розроблено відповідно до освітньої програми підготовки бакалавра за спеціальністю 262 – Правоохоронна діяльність.
Єфременкова Л. Н. Домедична допомога : навчально-методичний посібник / укладач Л. Н. Єфременкова. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022. – 36 с.
Keywords: анатомія та фізіології людини; Оцінка обстановки на місці події; зупинка серця; Кровотечі; переломи та вивихи; Research Subject Categories::MEDICINE; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE